Spring op trampolines, zing en speel pool bij Fun Center Amstelveen

Van springen word je vanzelf vrolijk. Helemaal als je kunt springen bij Fun Center Amstelveen! En behalve jumpen kun je hier ook lasergamen, poolen, golfen en karaoke zingen.

Bezoek funcenteramstelveen.nl »

Jump als een baas

In Fun Center Amstelveen heb je meer dan dertig trampolinevelden met interactieve elementen. Bij de dunkingzones probeer je al springend de bal in de basket te gooien. Slam dunk! Ook een uitdaging: de slackline. Balanceer over deze strakgespannen lijn en steek de foampit over... Haal jij de overkant zonder te vallen? Gelukkig is de landing zacht.

Zingen, lasergamen en poolen

Behalve trampolines vind je bij Fun Center Amstelveen ook pooltafels en een indoor golfbaan. Of trotseer het karaokepodium en zing samen de sterren van de hemel - of juist niet. Je kunt ook meerdere dingen pop één dag plannen met de combi arrangementen.

Kinderfeestje bij Jumpers Indoor

Tip: Fun Center Amstelveen is leuk voor een kinderfeestje. Samen jumpen en smullen van patat of juist een gezond tussendoortje. Urenlang samen springen, poolen, zingen en spelen!

Spring op trampolines, zing en speel pool bij Fun Center Amstelveen in Amstelveen leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 13,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

funcenteramstelveen.nl »

Test je tricks op de trampoline.

Dunk erop los in het trampolinepark.

Test je tricks op de trampoline.

Test je tricks op de trampoline.

Test je tricks op de trampoline.

Genoeg ruimte bij Fun Center Amstelveen!

Test je tricks op de trampoline.

Speel tussendoor een potje pool.