Restaurant Watermolen Bels

Restaurant Watermolen Bels

Wat een bijzondere locatie voor een restaurant! Hier werd vroeger papier gemaakt met behulp van de naastgelegen watermolen. Nu rusten de raderen van de historische Watermolen Bels na eeuwenlange arbeid. Het water van de romantische Mosbeek is licht stromend en zorgde voor de aandrijving van de raderen. Vrijwilligers demonstreren één keer in de maand hoe dit prachtige werktuig vroeger functioneerde.

In het restaurant kun je zowel ontbijten, een stevige lunch nuttigen als aanschuiven voor een heerlijk diner. De kaart is lekker Twents met typische gerechten uit de streek. Je kunt ook een ouderwetse Hollandse stamppot bestellen. Maak na het eten een mooie wandeling door het romantische dal van de Mosbeek. Dit vriendelijke beekdal staat garant voor prachtige uitzichten. Met steeds weer het rustgevende geluid van de stromende beek op de achtergrond is dit optimaal ontspannen.

Restaurant Watermolen Bels in Mander leent zich ook goed voor een vriendinnendag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Restaurant Watermolen Bels

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.