Hof van Eckberge

Hof van Eckberge

Alles bij Hof van Eckberge prikkelt je zintuigen. Het is ook niet voor niets een belevingspark. Ga lasergamen in de jungle of kies voor de flitsende variant van bowlen: discobowling. Het maakt niet uit of het regent of niet: er is zowel binnen als buiten genoeg te doen.

In de mini ZOO volg je het belevingspad. Wandel langs schattige en bijzondere beesten als prairiehondjes, nandoes en wasberen. Energiekelingen leven zich uit op de speel- en klimtoestellen binnen, op de trampolines en de kabelbaan buiten of ravotten en spelen met water in het strandpark.

Even helemaal tot rust komen? Het park heeft een bijzondere snoezelruimte. Hier plof je neer op het waterbed en kijk je naar de lichtjeshemel boven je terwijl je geniet van rustgevende muziek. Sluit de dag af met een lekker hapje eten in het restaurant. Liever zelf je maaltijd bereiden? Dat kan, in de kookstudio!

Hof van Eckberge in Eibergen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Hof van Eckberge

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.