Klimbos Achterhoek

Klimbos Achterhoek

Ben jij een echte klauteraar of sta je nog een beetje bedremmeld onder aan de boom? Het maakt niet uit bij Klimbos Achterhoek in Ruurlo, urwant hier zijn parcoursen in alle moeilijkheidsgraden. Ga hier de boom in en slinger, balanceer, klauter en spring van top naar top. De hoogten waar je naartoe kunt klimmen lopen op van drie tot zeker twaalf meter. Ben je bang voor de diepte? Houd dan gewoon het volgende platform recht voor je voor ogen. Achter elke boom vind je weer een nieuwe verrassing. Gevaarlijk is het nooit door het zelf-zekeringssysteem, waardoor je veilig en zelfstandig kunt klimmen.

Ben je helemaal uitgeklommen? Strijk dan neer voor een welverdiende pannenkoek! Pannenkoekenboerderij De Heikamp ligt op hetzelfde terrein en heeft verrukkelijke Achterhoekse pannenkoeken!

Klimbos Achterhoek in Ruurlo leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 19,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Klimbos Achterhoek

Foto: Klimbos Nederland