De Melktap met maisdoolhof

De Melktap

Lekkere verse melk haal je natuurlijk op de boerderij. Bij De Melktap hebben ze een handig systeem bedacht, waardoor je altijd terecht kunt voor een kannetje verse melk. Je kunt dit namelijk zelf tappen uit de melkautomaat. Wil je nog meer lekkers van de boerderij? Kijk dan rond in de boerderijwinkel waar heerlijke jam, honing, sap en nog veel meer producten uit de streek te koop zijn. Ook leuk om als cadeaupakket aan iemand te geven. De boer vertelt je trouwens graag van alles over zijn bedrijf. Maak een afspraak voor een rondleiding op deze melkveehouderij.

Maisdoolhof

Staat het mais hoog op het veld, dan zet de boer daarin een spannend doolhof uit. Zie dan maar eens de weg naar de uitgang te vinden tussen de dichte maisplanten. Check wel altijd even op de site of het maisdoolhof echt open is, want bij tegenvallende groei van de mais kan er geen maisdoolhof worden gemaakt. Bij De Melktap kun je ook terecht voor boeren-buitenactiviteiten als boerengolf, boerensurvival, klootschieten of een huifkartocht.

De Melktap in Geesteren leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Melktap

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.