Hotel & Gasterij De Roode Schuur
Hotel & Gasterij De Roode Schuur

Aan één van de invalswegen van Nijkerk ligt Hotel & Gasterij De Roode Schuur. Je rijdt het opvallende gebouw niet zomaar voorbij. De Roode Schuur dankt haar naam aan de boerderij met de rode dakpannen die hier ooit stond. Het veelzijdige bedrijf is met smaak en aandacht voor de omgeving ingericht. Restaurant Meadows serveert streek- en seizoensgebonden gerechten met gebruikmaking van biologische producten. Door het bijbehorende hotel is het restaurant toch al vroeg in bedrijf. Daarom kun je gewoon al 's ochtends, ook als buitenstaander, aanschuiven aan het ontbijt! Leuk voor als je een vroege wandeling of fietstocht hebt gepland in de omgeving! Aanschuiven voor de lunch kan ook, of voor een gezellige high tea later op de middag.
Hotel De Roode Schuur heeft 38 modern ingerichte suites. Ontspannen kan in de wellnessruimte van het hotel.

Hotel & Gasterij De Roode Schuur heeft meerdere feestzalen en zogeheten multifunctionele zalen zodat je voor een bruiloft, familiefeest of een zakelijke bijeenkomst hier prima terecht kunt.

Hotel & Gasterij De Roode Schuur in Nijkerk leent zich ook goed voor een vriendinnendag, high of afternoon tea, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Hotel & Gasterij De Roode Schuur