Landgoed de Salentein

Landgoed de Salentein

Het prachtige witte landhuis op landgoed de Salentein, aan de weg van Putten naar Nijkerk, springt direct in het oog. De romantiek druipt van het gebouw! Je kunt je wel voorstellen dat dit een geliefde plek is voor bruidsparen. De Salentein is dan ook gespecialiseerd in het voltrekken van huwelijksplechtigheden in stijl. Het ja-woord geef je in één van de klassieke zalen van het landhuis. Voor diner en trouwfeest ga je naar restaurant de Salentein, gevestigd in het koetshuis op het terrein.

Uiteraard kun je ook gewoon op andere momenten dineren in restaurant de Salentein. Het is hier culinair genieten van gerechten in combinatie met heerlijke wijnen. Een locatie nodig voor een familiefeest, receptie of afscheidsborrel? Dan kun je prima in het restaurant terecht. Het landhuis is geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, trainingen of congressen.

Landgoed de Salentein in Nijkerk leent zich ook goed voor een high of afternoon tea en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Landgoed de Salentein

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.