1

De Ballebak Brielle


-advertentiepositie-De Ballebak Brielle

Je maakt kinderen nergens blijer mee dan met een gigantische ballenbak. Bij indoor speelpark De Ballenbak Brielle vind je niet alleen bakken vol ballen in alle kleuren van de regenboog, maar ook gave springkussens en glijbanen. Een waar speelparadijs voor alle kinderen van 0 tot en met 12 jaar!

Vier etages vol plezier

De Ballenbak Brielle bestaat uit maar liefst vier etages, waarmee het indoor speelpark beschikt een van de grootste speelstructuren van Nederland. Er is slim gebruik gemaakt van de ruimte door deze in te delen in twee gedeeltes. Het eerste deel speciaal ingericht voor peuters (1 tot en met 4 jaar). Wel zo veilig. Het grootste gedeelte is bedoeld voor oudere kinderen (4 tot en met 12 jaar). Zij kunnen eindeloos ravotten en verdwalen, want alle speeltoestellen staan met elkaar in verbinding.

Kinderfeestjes

Een dagje spelen in De Ballenbak is ook heel cool als kinderfeestje. Behalve toegang tot het speelparadijs, krijg je een eigen tafel, onbeperkt limonade en een frietje (of poffertjes). En natuurlijk is er voor de jarige een cadeautje (en een verrassing voor de andere kinderen)! Wil je ook taart, kinderchampagne of wafels versieren? Dat kan tegen een extra toeslag.

De Ballebak Brielle in Brielle leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,00 p.p.), schoolreisje en themafeest. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek deballebak.nl

De Ballebak Brielle
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.