WILDLANDS


-advertentiepositie-WILDLANDS Adventure Zoo Emmen

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is de opvolger van het bekende Dierenpark Emmen. Op een nieuwe locatie verkennen bezoekers vier verschillende werelden met een uiteenlopend klimaat. Jungola is de jungle, met veel groen, touwbruggen, een boottocht en olifanten, slingerapen en vlinders. Serenga is de savanne. Ga op safari en ontmoet giraffen, leeuwen, bavianen en stokstaartjes. In Nortica is de koude natuur de baas en zwemmen ijsberen en pinguïns rond. In speelparadijs Animazia kun je als avonturier klimmen en klauteren tussen naakte molratten, tropische vissen en groene zeeschildpadden.

Het park is voorzien van informatieborden over de dieren, beplanting en wat je kunt zien en beleven in het park. Ook kun je de speciale WILDLANDS-app voor Apple en Android downloaden met alle info.

Sla de family dual coaster Tweestryd niet over, waarbij je op twee banen naast elkaar in karretjes tegen elkaar racet!

WILDLANDS in Emmen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.wildlands.nl

Foto: WILDLANDS.
Foto: WILDLANDS.
Foto: WILDLANDS.
Foto: WILDLANDS.
Foto: WILDLANDS.
Foto: WILDLANDS.
Foto: WILDLANDS.
Foto: WILDLANDS.