Boudewijn Seapark
Ontmoet dolfijnen en zeehonden in Boudewijn Seapark

In Boudewijn Seapark vang je twee vliegen in één klap met spannende attracties en allerlei bijzondere dieren. Spetter mee in de dolfijnenvoorstellingen ontmoet zeehonden en zeeleeuwen en geniet van alle leuke attracties.

Vlak over de Nederlandse grens aan de Belgische kust ligt Boudewijn Seapark. Dit bijzondere park bestaat al sinds 1963. Van een paar speelveldjes en een zwembad is dit park uitgegroeid tot een enorm themapark!

Ontmoet dolfijnen

Geniet van spetterende presentaties in het Dolfinarium en zie zeeleeuwen, zeehonden en dolfijnen door de lucht vliegen en in het water plonzen! Altijd al een dolfijn willen aaien? Bij de speciale activiteit In het Water met Dolfijnen VIP zit je samen met een dolfijn en een trainer in het water. Leer van alles over dolfijnen en doe samen een spectaculaire oefening, net als in een voorstelling! Natuurlijk krijg je aan het einde van de ontmoeting een foto van jou en de dolfijn mee naar huis.

Spetterende attracties

Boudewijn Seapark heeft talloze attracties waar je de hele dag zoet mee bent! Waag een ritje in de achtbaan de Orca Ride, trotseer de wilde zee in Piratenschip Sancta Maria en speel minigolf met het hele gezin.

Eindeloos spelen

Voor kinderen tot twaalf jaar is er het overdekte speelparadijs Bobo's Indoor, met vijftien attracties. Spring in het luchtkasteel, race in de botsautootjes en trotseer de klimvulkaan. Voor papa's en mama's zijn er terrasjes en gratis wifi.

Boudewijn Seapark in Brugge leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 17,00 p.p.), schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.boudewijnseapark.be

Foto: Boudewijn Seapark.
Foto: Boudewijn Seapark.
Foto: Boudewijn Seapark.
Foto: Boudewijn Seapark.
Foto: Boudewijn Seapark.
Foto: Boudewijn Seapark.
Foto: Boudewijn Seapark.
Foto: Boudewijn Seapark.