Landgoed Bergzicht - De Raaf

Landgoed Bergzicht - De Raaf

De bierbrouwerij neemt in heden en verleden een belangrijke plek in op Landgoed Bergzicht-De Raaf. Vroeger stond hier de grootste brouwerij van Gelderland. Sinds 2009 zit er nu bierbrouwerij: De Graaf van Heumen. De diverse historische gebouwen op het landgoed hebben een horecabestemming. Voor een sfeervol diner ga je naar de voormalige ambtswoning Villa Bergzicht. Trouwplannen? Geef dan je ja-woord in de Orangerie op Landgoed Bergzicht. Voor de receptie ga je naar het mooie Koetshuis met serre en terras. Heb je plannen voor een grote bijeenkomst? Neem dan contact op, want de verschillende ruimten kunnen daarvoor prima worden gecombineerd.

Bierbrouwerij en proeflokaal De Graaf van Heumen is op regelmatig open voor gewone belangstellenden. Dan kun je aanschuiven aan de bar voor een zelf gebrouwen biertje. Op het landgoed kun je heerlijk wandelen en bij mooi weer picknicken.

Landgoed Bergzicht - De Raaf in Heumen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Landgoed Bergzicht - De Raaf

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.