Natuurbad Rekken

Natuurbad Rekken

In Natuurbad Rekken plons je in zuiver bronwater! In dit openluchtzwembad komt er geen chloor aan te pas om het water schoon te houden. Het water wordt op een natuurlijke manier gezuiverd met behulp van rietplanten op de bodem. Het natuurbad is omzoomd door bossen. Terwijl je je baantjes trekt of gewoon lekker aan de kant hangt, voel je je helemaal één worden met de natuur. Het zwembadwater voelt fris en tintelt op je huid. Je voeten landen op een zachte zanderige bodem. Natuurbad Rekken is genieten in de natuur, met de kwaliteit van een zwembad.

De diepte van het bad loopt op van twintig centimeter tot 3,80 meter. Het spelvertier rond het bad is kleinschalig; er is een duikplank en een glijbaan. Wat het Natuurbad bijzonder maakt is dat je lekker kunt kliederen met het watertoestel en op het strandje kunt kliederen met zand en water, modder dus. Op de grote ligweide is ruimte genoeg om je handdoekje uit te leggen. Er is een klein winkeltje voor snoep, ijs een tosti of wat te drinken.

Natuurbad Rekken in Rekken leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag en kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Natuurbad Rekken

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.