1

De Priesnitzhoeve
De Priesnitzhoeve

Zo, even uitblazen na een lange wandeling! Terwijl je geniet van een lekker bakje koffie in de hoeve, rennen kinderen meteen naar de speeltuin. Of ze gaan de dieren in en om de hoeve gezelschap houden! De hoeve ligt aan de rand van Nationaal Park Veluwezoom, één van de meest afwisselende natuurgebieden van Natuurmonumenten. Ga op ontdekkingstocht door uitgestrekte bossen, heidevelden en landgoederen. Geen idee welke kant op? Bij de Priesnitzhoeve zijn diverse routekaarten en mountainbikevergunningen te krijgen. Zo weet je zeker dat je zoveel mogelijk uit een dagje De Veluwe haalt.

Overnachten op de Veluwe? De Priesnitzhoeve heeft een accommodatie beschikbaar waar gasten kunnen overnachten. Dit landelijke, houten chalet heeft een eigen badkamer, massagedouche en toilet. Daarnaast is er op de Priesnitzhoeve een workshopruimte, waar in overleg allerlei activiteiten gehouden kunnen worden.

De Priesnitzhoeve in Laag-Soeren leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, workshop en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek depriesnitzhoeve.nl

De Priesnitzhoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.

-advertentiepositie-