1

Pannenkoekenboerderij De Smickel
Pannenkoekenboerderij De Smickel

Smikkel van de heerlijkste pannenkoeken in Soest. Restaurant De Smickel is al decennialang een begrip in dit leuke dorp. Vraag een toevallige passant naar De Smickel en ze wijzen je zo de knusse omgebouwde boerderij. Op de menukaart staan meer dan tweehonderd soorten pannenkoeken. Door de open keuken kun je precies in de gaten houden of jouw pannenkoek al in de pan ligt. De Smickel heeft een uniek recept ontwikkeld: de Panza. Deze pannenkoeken worden bestrooid met kaas en onder de grill gelegd, waardoor de bovenkant als een pizza wordt.

Het boerderijverleden vind je terug in de aanwezigheid van allerlei dieren. Binnen in het restaurant is een vijver met goudvissen, buiten is een grote tuin met konijnen en vogels. Kinderen kunnen bij mooi weer, tussen het wachten op de pannenkoek, even een balletje trappen op het veldje. De speelruimte binnen, met Playstation, is anders een prima alternatief.

Pannenkoekenboerderij De Smickel in Soest leent zich ook goed voor een kinderfeestje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Pannenkoekenrestaurant in boerderij