Op avontuur in de jungle van Berkenhof Tropical Zoo

In de mini-jungle van Berkenhof Tropical Zoo loopt, slingert en vliegt van alles rond! Er ritselen leguanen en kameleons in de bomen, kleurrijke vlinders vliegen vrolijk om je heen en nieuwsgierige aapjes houden je van een afstandje in de gaten. Durf jij een slang of vogelspin vast te houden in de Natuurklas? Ontmoet alle dieren van Berkenhof Tropical Zoo!

Doe een tropisch dagje uit bij Berkenhof Tropical Zoo in Zeeland »In Berkenhof Tropical Zoo bekijk je niet alleen de mooiste dieren, je ontpopt je tot ware natuurkenner! In de Natuurschool geven dierenverzorgers een aantal keer per dag uitleg over een dier, zoals een slang, spin of hagedis. Misschien mag je er wel eentje vasthouden!

Dino's en fossielen

Beleef een ondergrondse tocht in de fossielenmijn, met mammoeten en sabeltandtijgers van vroeger. Daarna kom je plots tussen gigantische dino's terecht in de Dino Expo! Begin een spannende speurtocht door de oertijd tussen gigantische klauwen en tanden! Durf jij met ze op de foto?

Spelen in de jungle

In de overdekte Kids Jungle kun je lekker spelen en net als een aapje touwbruggen en torens beklimmen. Is het mooi weer? Dan roetsj je razendsnel van de kabelbaan in het Buitenspeelbos en speel je op de houten toestellen tussen het groen. Tip: er zijn veel spelletjes met water en zand, dus neem voor de zekerheid extra kleding mee! Ondertussen rusten de ouders uit op het terras of in het restaurant.

Op avontuur in de jungle van Berkenhof Tropical Zoo in Kwadendamme leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Doe een tropisch dagje uit bij Berkenhof Tropical Zoo in Zeeland »

Dieren ontmoeten in de Natuurklas

Een kleurige toekan

Dieren ontmoeten in de Natuurklas

Dieren ontmoeten in de Natuurklas

Dieren ontmoeten in de Natuurklas

De indoor Kids Jungle

Dieren ontmoeten in de Natuurklas

In het Buitenspeelbos

Dieren ontmoeten in de Natuurklas

Spannende Dino Expo