Scoor een goal-in-one bij Midget Voetgolf!

Midget Voetgolf

Lukt het jou om de bal langs de achttien holes te spelen? Daar heb je een beetje techniek en een hoop stalen zenuwen voor nodig! Bij Midget Voetgolf zijn golfclubs vervangen door voeten en de golfballetjes door voetballen. Een uitdaging voor families, voetbalteams en vrienden en de perfecte activiteit voor sportieve feesten!

Scoor een goal-in-one

Midget Voetgolf is een spannend indoor spel en uniek in Nederland. Speel de bal langs achttien holes, die allemaal een eigen uitdaging met zich meebrengen. Ben je niet zo'n voetballer? Geen probleem! Sterker nog: ironisch genoeg zijn de niet-voetballers vaak beter in Midget Voetgolf. Ook leuk voor families en elftallen met jonge kids, want kinderen vanaf zeven jaar kunnen al meedoen.

Wie is de slimste voetballer?

De holes beginnen rustig en worden langzaamaan steeds moeilijker. De eerste paar holes zijn een warming-up; hier lukt het een hole te spelen met zachte tikjes. Maar naarmate het spel vordert moet je slimme trucjes gebruiken. Roep de pro in jezelf op en gebruik al je skills om de laatste holes in de finale te voltooien. Let op: schoenen met noppen zijn niet toegestaan - je kunt het beste gewone sportschoenen dragen. Jezelf naar de overwinning koppen kan natuurlijk ook.

Revanche in de Voetbal arena

Heb je net niet de winst weten te pakken? Neem revanche en trotseer de arena! Speel een potje panna, voetvolley of houd een klassiek voetbalduel in de Voetbal arena. Of speel voetpool op een enorme pooltafel van drie bij zes meter, met dezelfde spelregels als bij poolen. Daag je sterke vader of trainer eens uit en test wie het hardst kan schieten bij de Snelheidsmeter!

Midget Voetgolf in Nieuw-Vennep leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Midget Voetgolf.

Foto: Midget Voetgolf.

Foto: Midget Voetgolf.

Foto: Midget Voetgolf.

Foto: Midget Voetgolf.

Foto: Midget Voetgolf.

Foto: Midget Voetgolf.

Foto: Midget Voetgolf.