1

Veerhuus Verhuur


-advertentiepositie-



Scheuren op een snorfiets: dat groepsuitje zit wel snor! - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Toeren op een stukje nostalgie van Veerhuus Verhuur. De kleurige Tomos snorfietsen staan al voor je op een rij, klaar om te crossen. Rijd gezellig met een groep vrienden of familie een uitgestippelde route door het mooie Vechtdal of verken de omgeving op de bonnefooi. Zo snor je gerust een aantal kilometer rond. Goed om te weten: een snorfiets gaat maximaal 25 kilometer per uur, dus een helm is niet per se nodig. Geen zin om te snorren? Veerhuus Verhuur verhuurt ook fietsen.

Fietsen naar de Sahara

De vooraf uitgestippelde route brengt je door Ommen en Hardenberg en door natuurrijke plaatjes als Rheeze, Heemse en Beerze. Je kunt ook zelf je route bepalen. Welke route je ook kiest, de Sahara is een absolute aanrader. Dit is een Hollandse woestijn vlakbij Ommen, een restant van de zandverstuivingen uit de negentiende eeuw. Handig: de snorfietsen hebben fietstassen. Kun je makkelijk je tas kwijt - of je lunchpakket voor als je op een mooie dag onderweg wilt stoppen voor een picknick. Is het geen weer om te picknicken? Tank onderweg bij in één van de gezellige cafeetjes in Ommen.

Toeren en natafelen

Van al dat snorren gaan de magen knorren. Bij Veerhuus Verhuur hoef je geen honger te lijden: maak je dag compleet met een buffet of barbecue in het Veerhuus na de rit. Het Veerhuus is vernoemd naar het veerhuis waar vroeger het pondje over de Vecht vertrok. Je kunt ook vooraf in het Veerhuus koffiedrinken, of je dagje uit uitbreiden met oud-Hollandse spelletjes. Er zijn op aanvraag allerlei arrangementen mogelijk voor vriendengroepen, feestjes of familiedagen.

Veerhuus Verhuur in Diffelen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek veerhuusverhuur.nl

Veerhuus Verhuur
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.