De Weerselose Markt

De Weerselose Markt

Op De Weerselose Markt mag iedereen voor een dag marktkoopman zijn. Deze wekelijkse markt is eigenlijk een permanente vrijmarkt waar plek is voor iedereen die de inhoud van zijn zolder wil verkopen. De markt trekt duizenden mensen op zoek naar een bijzonder koopje. Kom ook snuffelen tussen unieke nieuwe en tweedehands spulletjes. Tussen de kraampjes kun je zomaar artiesten vinden die met een optreden proberen nog wat bij te verdienen. Vaste markthandelaren trekken ook regelmatig naar de markt, met bijzondere, soms exotische, spullen.

De markt is deels overdekt, deels buiten. Bezoekers betreden de markt via het entreegebouw, waarna het speuren naar koopjes kan beginnen. In het restaurant kan de vermoeide koopjesjager even bijkomen onder het genot van een kopje koffie. Voor kinderen is er een overdekt speelparadijs en buiten een minikermis en de mogelijkheid om pony te rijden.

De Weerselose Markt in Weerselo leent zich ook goed voor een vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Weerselose Markt

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.