Center Parcs Park Hochsauerland

Center Parcs Park Hochsauerland

Center Parcs Park Hochsauerland is de plek voor sportieve en avontuurlijke vakantievierders. Het park ligt in de buurt van skioord Winterberg, dat in de winter gegarandeerd een sneeuwlaag heeft om te skiën of te langlaufen. In de zomer leent de omgeving zich prima voor een stevige wandeling door het heuvelachtige Sauerland. Voor de kinderen ligt een spannend, uniek klimavontuur om de hoek. AVENTURA is de langste buitenspeeltuin van Europa en heeft klim- en klauterparcoursen over een lengte van 160 meter.

Na diverse inspanningen is het heerlijk bijkomen in de luxe bungalows die van alle gemakken zijn voorzien. Het park zelf ligt iets hoger waardoor gasten vanaf hun terras zicht kunnen hebben op de lieflijke dalen van het Sauerland. Eigenlijk hoef je ook helemaal het park niet af. Waterrat of niet, in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo vermaakt iedereen zich op de glijbanen, in de Lazy River, het golfslagbad of het Water Playhouse. Lekker overdekt shoppen en uit eten gaan, kan in de Market Dome.

Center Parcs Park Hochsauerland leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Het park ligt op een helling.

Volop mogelijkheid tot wintersporten .

Het park ligt op een helling.

Het park ligt op een helling.

Het park ligt op een helling.

Lazy river van Aqua Mundo.