Inspiratie en shopplezier bij tuincentrum De Boet

Tuincentrum De Boet

Hovenier Jan en zijn vrouw Anneke heten je van harte welkom bij De Boet: een modern en vooral gezellig tuincentrum. Bij De Boet vind je niet alleen bloemen en planten, maar ook meubels en accessoires. Je kunt er de hele dag vertoeven! Knuffel met de dieren bij Boet's Beestenboel, laat de kinderen spelen bij de Sprookjesboom en geniet van een kop koffie met lekkernij in het Tuincafé.

Alles voor huis, tuin en dier

Laat je verbazen door het uiteenlopende assortiment van Tuincentrum De Boet. Is de tuin toe aan een update? Bij De Boet vind je alles wat je nodig hebt. Laat je inspireren door de kleurenzee van bloemen en de mooiste planten. Wil je van je tuin een paradijs maken en van je huis een paleis? Loop dan eens door De Tuin & Klusboet. Je vindt er alles voor een totale metamorfose. Van sierbestrating en zwembaden, tot verf en vloeren. Voor woonaccessoires neem je de trap of lift naar boven. Snuffel op je gemak rond langs leuke kussentjes, plaids, vazen en fotolijstjes. De echte creabea's kunnen hun hart ophalen bij de Crea-afdeling. Shop de mooiste materialen voor kransen, tafelstukken en hangdecoraties.

High tea in het Tuincafé

Laat alle inspiratie die je hebt opgedaan bezinken in het Tuincafé. Even lekker uitrusten met een kop koffie en een lekkere lunch bij het knisperende haardvuur of de kabouterboom. Maak het dagje uit helemaal compleet met een high tea en geniet van de zoete en hartige lekkernijen.

Boet's Beestenboel

Een dagje Boet is een dagje uit voor het hele gezin. Vooral Boet's Beestenboel is favoriet bij kids. Er is veel te zien en te knuffelen! Verwonder je over de prachtige tropische vissen, de zachte vacht van konijnen en de kleuren van de vogels.

Tuincentrum De Boet in Hoogwoud leent zich ook goed voor een high of afternoon tea. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Tuincentrum De Boet

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.