Bullet Factory
Bullet Factory - indoor paintball en airsoft

Sniper gesignaleerd in de oude melkfabriek! De kogels vliegen je om de oren in de Bullet Factory. Paintballen in dit overdekte activiteitencentrum is spannend en levensecht door de speciale geluid-, rook-, en lichteffecten. De melkfabriek is helemaal omgebouwd tot battlefield. Schuil in de bunker of achter de autowrakken voor de kogels en probeer zelf je collega's, vrienden of familieleden onder vuur te nemen. Spannende kamers en trappen in de oude fabriek geven een extra dimensie aan het paintballen. Bij de Bullet Factory kunnen kinderen vanaf tien jaar al paintballen met aangepaste geweren.

De hal biedt ook de mogelijkheid tot airsoften, een schietspel waarbij de geweren zijn geladen met plastic balletjes. Westerngames is de derde spelvariant bij de Bullet Factory. In het decor van het Wilde Westen moet je maar zien hoe lang je kunt blijven zitten op de rodeostier. Is de halve groep er al afgevallen? Vermaak je in de escaperoom, die ook in de hal te vinden is. De hal is ook te huur voor feesten en partijen vanaf twintig personen.

Bullet Factory in Oudwoude leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.paintball-bulletfactory.nl

Bullet Factory
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.