Theater De Maagd

Theater De Maagd

Dit sfeervolle theater in Bergen op Zoom is niet zomaar een theater, nee, het is verbouwde kerk! Bezoek een van de vele voorstellingen en beleef een culturele avond in de historische schouwburg.

Van kerk naar schouwburg

Was het zo'n honderdzestig jaar geleden nog de place to be voor rooms-katholieke kerkgangers, inmiddels gaat De Maagd al tientallen jaren door als stadsschouwburg. Kijk in de pauze goed rond en ontdek dat er tussen het frisse design vele elementen van de voormalige kerk behouden zijn gebleven. Zo zijn de kleurrijke glas-in-loodramen en indrukwekkende zuilen niet te missen.

Divers programma

Met meer dan honderd shows per seizoen is De Maagd een schouwburg op niveau. Lach mee met een van de vele cabaretvoorstellingen, swing erop los tijdens een musical of laat je meevoeren naar andere oorden tijdens een klassiek concert. Plan een cultureel avondje in Bergen op Zoom en ontdek wat West-Brabant allemaal te bieden heeft!

Theater De Maagd in Bergen op Zoom leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Theater De Maagd

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.