Duizelingwekkende dag in Phantasialand Wintertraum

Naar Phantasialand? Plan dan meteen een tweede dag in, want je komt tijd tekort in dit waanzinnige attractiepark. In de winter is het park in Brühl, vlakbij Keulen, nog fascinerender door de verlichte attracties en wintershows. Verken alle zes werelden en laat je verleiden tot een ritje in de Black Mamba - een intense achtbaan in het themagebied Deep in Africa. Of riskeer een nat pak in de wildwaterbaan Chiapas. Beslist geen rustig baantje, maar de steilste afvaart ter wereld! De schaatsbaan, winterse lekkernijen en vuurhaarden maken de Wintertraum compleet.

Winterpret

Duizenden lichtjes schitteren tijdens de donkere dagen in Phantasialand. Tijdens Wintertraum - tot en met 14 januari 2018 - staan er iedere dag spectaculaire wintershows op het programma. Zoals The Magic Rose - Spirit of Light: een wintersprookje om bij weg te dromen, wat dagelijks eindigt met een grootse vuurwerkshow. Maar ook in de winter zit Phantasialand vol spanning, want zelfs bij -10°C kun je in spectaculaire achtbanen ervaren. Stap in het nieuwe mysterieuze themagebied Klugheim, waar je niet alleen de snelste en langste multi-lanceer-achtbaan ter wereld – Taron – vindt, maar ook de allergrootste familie-boomerang-achtbaan Raik. Bij wildwaterbaan Chiapas zorgen licht en videomapping voor een wonderlijk winterspektakel.

Attracties om van te duizelen

Wie een adrenalinekick zoekt, kan het geluk niet op in Phantasialand. Het duizelingwekkende avontuur gaat door de verschillende werelden Berlin, China Town, Mexico, Deep in Africa, Fantasy en Mystery en iedere wereld heeft zijn eigen spannende trekpleister. In Mexico raas je in een op hol geslagen mijntrein rakelings langs rotsen en ravijnen. Hou je maar goed vast! Naast al die waanzinnige attracties voor de dapperste bezoekers is er ook voor de kleine gasten een wereld aan plezier in Phantasialand. Het hele gezin gaat op muizenjacht in de 3D-attractie Maus au Chocolat.

Duizelingwekkende dag in Phantasialand Wintertraum leent zich ook goed voor een familiedag, schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.