Flyboarden in Gelderland bij Flyboard Fantasy


-advertentiepositie-Flyboarden in Gelderland bij Flyboard Fantasy

Vlieg over het water of neem een razendsnelle duik: op een flyboard krijg je het gevoel alsof je de hele wereld aankunt. Tijdens een workshop flyboarden van Flyboard Fantasy legt een instructeur je alle tips en tricks uit. Vervolgens ga je zelf het water op om de golven te trotseren. Wees niet bang dat het niet lukt, want de instructeurs passen zich aan aan jouw niveau.

Compleet dagje uit

Flyboard Fantasy organiseert naast een workshop flyboarden nog vele andere activiteiten, zoals wakeboarden, waterskiën en suppen. Boek er een luxe barbecue bij en je hebt een verzorgd dagje uit met vrienden, familie of collega's. Ook kun je blijven slapen in een van de blokhutten. Flyboard Fantasy is te vinden in Kerkdriel, Heerewaarden en Alphen aan de Maas.

Filmen met een GoPro

Leg je avonturen voorgoed vast en laat het flyboarden filmen met een GoPro! Plaats zelf een camera op je helm of laat de instructeur vanaf de waterscooter filmen.

Flyboarden in Gelderland bij Flyboard Fantasy in Kerkdriel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.flyboardfantasy.nl

Flyboarden in Gelderland bij Flyboard Fantasy
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.