Kook met de natuur bij natuurspeelpark Hoppies!
Natuurspeelpark Hoppies

In de zomer is het genieten in de speeltuin van Hoppies. Springen we het water in of gaan we per vlot naar het eilandje? Of doen we eerst een rondje maisdoolhof? Laat je voeten tintelen op het blotevoetenpad, waar je over paadjes van grind, boomschors en zelfs glas loopt. Of stap op de tractor en race iedereen op het terrein voorbij. Vergeet ook niet af en toe stil te staan en met al je zintuigen te genieten van de frisse buitenlucht. En heb je kleren aan die vies mogen worden? Straks gaan we namelijk van de modderglijbaan!

Regent het? Ook dan is Hoppies dé place to be, want ze hebben leuke creatieve workshops.

Kookfeestje!

Bij Hoppies koken ze heerlijk zonder pakjes en zakjes, en dat willen ze je graag leren. Met verse kruiden en ingrediënten tover je de lekkerste maaltijd op tafel. Ga aan de slag met familie, vrienden of collega's en maak sushi, tapas of een gerecht met vergeten groenten. Of laat je compleet verrassen door de enthousiaste medewerkers van Hoppies in een verrassingsmenu! Voor kinderen vanaf acht jaar is er een apart kookfeestje, waarbij ze leren snijden en kleine gerechtjes maken. Of kies voor het pizza-arrangement en beleg zelf pizza's die zo lekker zijn dat je je vingers er bijna bij opeet.

Volg een cursus

Heb je het koken zonder pakjes en zakjes al eens gedaan en wil je je kennis en kunde verbeteren? Buig je dan vaker over het fornuis in een kookcursus, waarbij je alle ins en outs leert over ingrediënten, proeven, voorbereiden, koken en serveren. Heb je al een kookclub waarmee je zo nu en dan de keuken onveilig maakt? Huur Hoppies keuken dan af en ga lekker met je eigen club aan de slag.

Natuurspeelpark Hoppies in Ammerzoden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 7,50 p.p.), themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Het personeel staat voor je klaar! Foto: Hoppies
Het personeel staat voor je klaar! Foto: Hoppies
Lekker koken, ook voor kinderen. Foto: Hoppies
Lekker koken, ook voor kinderen. Foto: Hoppies
In de zomer speel je heerlijk buiten in de natuur. Foto: Hoppies
In de zomer speel je heerlijk buiten in de natuur. Foto: Hoppies
Waag jij je in de zomer op het blotevloetenpad? Foto: Hoppies
Waag jij je in de zomer op het blotevloetenpad? Foto: Hoppies