Rederij Fortuna

Een dagje varen of een complete cruise beleven inclusief brunch of diner? Of verras iemand met een speciale tocht op een partyschip! Rederij Fortuna in Spijkenisse organiseert een hoop leuks op het water. Geniet bijvoorbeeld van een brunch tijdens een vaartocht naar Rotterdam. Of vaar door de Brabantse Biesbosch, naar Antwerpen of naar Alphen aan den Rijn. Er zijn ook speciale cruises zoals de Moonlight Dinner Cruise, de High Tea & Wine Cruise of vaartochten voor Vaderdag, Valentijnsdag, Kerstmis en andere feestdagen.

Voor geplande vaarten gelden vaste tarieven, maar je kunt ook een schip afhuren voor een feestje of een familiedag. Livemuziek of niet? Wat wil je eten? Al deze keuzes zorgen ervoor dat er geen standaard prijzen zijn. Neem dus even contact met de rederij op als je een schip wilt afhuren en geef je wensen aan, dan maken ze een offerte op maat.

Rederij Fortuna in Spijkenisse leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Boek een vaartocht of cruise bij Rederij Fortuna