1

Jumpen voor alle leeftijden bij JumpSkillz Hoofddorp
JumpSkillz Hoofddorp

Bij indoor trampolinepark JumpSkillz Hoofddorp kun je veel meer dan alleen springen. Duik in de foam pit, speel basketbal of trefbal en trotseer de klimmuur. Handig is dat elke leeftijdscategorie hier een eigen jumptijd heeft. Zo voorkom je dat je als wilde stunter tussen de onhandige kleuters jumpt, of juist andersom. Leuk voor een feestje, vriendendag of bedrijfsuitje!

Tip: combineer je jumpsessie met een lunch of pizza deal. Bekijk alle special deals.

Springen als een ninja

Daag je collega's, vrienden of familie uit voor een jumpsessie! Klim en jump als een ninja door de Obstacle Course, probeer salto's en andere tricks in de Danger Zone - waar je ook horizontaal kunt springen - en speel eindelijk een potje basketbal waarbij het je wél lukt om te dunken. JumpSkillz Hoofddorp is lekker groot en elke hoek biedt een nieuwe uitdaging.

Jumpen en lekker eten

JumpSkillz Hoofddorp heeft een horecahoek met koffie, fris, snacks en zelfs een glaasje wijn. Wel borrelen ná je jumpsessie, natuurlijk. Leuk: vanuit de lounge heb je een compleet uitzicht op de trampolines. Zelf eten meenemen is niet toegestaan. Een jumpsessie boeken voor een groep? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, familiedag of verjaardagsfeest? Dan kun je wensen doorgeven wat catering betreft.

Voor gezinnen

Voor gezinnen is de Family Jump een aanrader: ongestoord als familie samen springen. Als de kids jonger dan vijf jaar zijn, kun je beter voor de Puppy Jump gaan.

JumpSkillz heeft ook trampolineparken in Purmerend en Alkmaar.

JumpSkillz Hoofddorp in Hoofddorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,50 p.p.), schoolreisje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Jump door naar indoor trampolinepark JumpSkillz Hoofddorp

Lekker springen! Foto: JumpSkillz Hoofddorp.
Lekker springen! Foto: JumpSkillz Hoofddorp.
Leuk als groepsuitje! Foto: JumpSkillz Hoofddorp.
Leuk als groepsuitje! Foto: JumpSkillz Hoofddorp.
Trotseer de Foam Pit als een ninja. Foto: JumpSkillz Hoofddorp.
Trotseer de Foam Pit als een ninja. Foto: JumpSkillz Hoofddorp.
Lekker eten en drinken in de lounge. Foto: JumpSkillz Hoofddorp.
Lekker eten en drinken in de lounge. Foto: JumpSkillz Hoofddorp.