Fun Beach Event & Leisurepark

Fun Beach Event & Leisurepark

Kom relaxen bij Fun Beach Event & Leisurepark of ga juist de uitdaging aan. Samen survivallen, schermen of cocktails maken (en drinken). Fun Beach heeft tal van activiteiten en evenementen voor groepen. Leer op een laagdrempelige manier je collega's beter kennen of vier een verjaardag, jubileum of familiedag met leuke activiteiten.

In het zomerseizoen van 1 mei tot 1 oktober geniet je van zwemmen en zonnebaden bij The Beach en chillen in de Wakers Lounge aan het water. De beachclub is het hele jaar door open. De groepsactiviteiten kun je ook het hele jaar boeken. Sumoworstelen, bonbons maken en graffiti leren spuiten: er zijn ontzettend veel activiteiten en workshops. Je kunt ook een hele dag vol activiteiten samenstellen voor een groep. Reserveren is verplicht.

Fun Beach Event & Leisurepark in Panheel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Fun Beach Event & Leisurepark

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.