Maak mooie sieraden tijdens een workshop van By Ilja - GESLOTEN
Creatieve workshops By Ilja

Dit uitstapje bestaat niet meer. By Ilja geeft leuke creatieve workshops waar je maar wilt. Samen met collega's, familie of met vriendinnen! Boek bijvoorbeeld de Ibiza armbanden workshop en maak twee mooie armbanden. Wat dacht je van een mooie tekstarmband waarbij je gebruik maakt van slagletters en een hamer? Daarbij kun je ook figuurstempels gebruiken, zoals een hartje, vlinder of ster. Of maak een armband van kralen! Er is een grote keuze uit hoogwaardige materialen, mooie kleurtjes en verschillende designs om jouw armband uniek te maken. Puilt jouw sieradenkist al uit? Boek dan een workshop Ibiza tassen maken met vrolijke hippiekleuren en motiefjes van het eiland Ibiza

Leuke workshops

By Ilja biedt diverse leuke workshops aan. Een greep uit het aanbod:
  • De populaire Ibiza armbanden workshop, waarbij je drie vrolijke armbanden aan je collectie toevoegt;
  • Workshop tekstarmband en glitterarmband maken, waarbij je aan de slag gaat met slagletters en glitter;
  • Of maak een vrolijke Ibiza tas met verf, lint, belletjes, bedels en leer.
Van koeschilderen tot het decoreren van een houten hart - er zijn superveel creatieve workshops. Na afloop steelt iedereen de show met de zelfgemaakte producten, want geen enkel idee is hetzelfde!

Creatieve workshops By Ilja in Brummen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Maak mooie sieraden tijdens een workshop van By Ilja - GESLOTEN