1

De KlimVallei




Beleef leuke, spannende avonturen in De KlimVallei in Den Helder!

Wanneer je De KlimVallei in Den Helder bezoekt, kom je gegarandeerd uitgeput én vol enthousiasme thuis. De KlimVallei biedt een heleboel avontuurlijke activiteiten, waaronder natuurlijk klimmen. En dat doe je niet zomaar! Hier klim en klauter je namelijk over een klimparcours dwars door de boomtoppen op 4 tot 8 meter hoogte. Wauw! Er zijn vier klimparcours met allemaal een andere moeilijkheidsgraad. Daardoor zit er voor iedereen iets tussen.

Ben je niet zo'n durfal en blijf je liever met beide benen op de grond? Geen zorgen, in De KlimVallei kun je ook lekker kanovaren, suppen, boogschieten of bijvoorbeeld tv-programma Expeditie Robinson of de film The Hunger Games naspelen. Leuk, hè?

De KlimVallei ligt trouwens in De Helderse Vallei, wat een unieke plek is in natuurgebied Mariëndal. Het is daarom zeker de moeite waard om ook de omgeving te verkennen. Ga na het avontuurlijke, energieke uitstapje bijvoorbeeld lekker pannenkoeken eten in de Pannenkoekenvallei. Daar is iedereen dan wel aan toe!

De KlimVallei in Den Helder leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 15,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.deklimvallei.nl

De KlimVallei
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.