Jumpen op de trampolines van Street Jump Diemen
Street Jump Diemen

Lekker al je energie eruit springen en vette tricks oefenen! Tegen muren op springen, een salto achterover maken of je afzetten vanaf de hoge Jump Tower en landen in een bak vol zachte schuimblokken. Bij Jump XL Diemen houdt niets en niemand je tegen om helemaal los te gaan! Iedereen vanaf zeven jaar is welkom om te komen springen en voor jongere kinderen zijn er speciale peuterochtenden waar ze niet bang hoeven te zijn voor wilde springers.

Jumpen en tricks oefenen

Bij Jump XL kun je niet alleen maar springen op trampolines, maar valt er veel meer te beleven. Een greep uit de activiteiten:
  • Ninja Course: Klim als een echte ninja in de netten en bedwing alle hindernissen die je onderweg tegenkomt. Lukt het jou om zonder vallen de overkant van het parcours te halen?
  • Land veilig en zacht in een grote bak vol schuimblokken. Eindelijk kun je allemaal tricks oefenen zonder bang te zijn om te vallen!
  • Hoe vet zou het zijn als je tegen de muur op kunt lopen! Bij de speciale Walk wall trampolines spring je nóg hoger dan op de gewone trampolines en is tegen de muur op lopen een eitje.

Vette stunts en tricks leren

Echte stuntmannen in spe doen mee met de stunts en tricks lessen, waar iedereen vanaf zeven jaar aan mee mag doen.

Street Jump Diemen in Diemen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Jump XL Diemen.
Foto: Jump XL Diemen.
Foto: Jump XL Diemen.
Foto: Jump XL Diemen.
Foto: Jump XL Diemen.
Foto: Jump XL Diemen.
Foto: Jump XL Diemen.
Foto: Jump XL Diemen.