1

BoerenBed Rochefort en Ardenne


-advertentiepositie-Slapen bij de boer - Ferme de Rochefort en Ardenne

In het kleine Belgische dorpje Nassogne, tussen het regionale park van de Ardennen en Luxemburg, vind je Ferme de Rochefort en Ardenne. Gelegen in de schitterende natuur van zuidoost België, op een uurtje rijden vanaf Brussel en de Franse grens. Ferme de Rochefort en Ardenne is een familieboerderij, waar Didier en Arnaud koeien, varkens en schapen houden.

De drie hebben ook een eigen slagerij, waar ze heerlijke lokale Belgische specialiteiten bereiden, zoals Ardenner worst en de regionaal geroemde 'Gaurnais' worst. Deze mag je natuurlijk proeven! Daarnaast kun je wandelen door de uitgestrekte veenmoerassen, de bossen in de omgeving verkennen of misschien zelfs herten spotten. In de omgeving kun je daarnaast mountainbiken of fietsen, of eindeloos wandelen in het bos van Saint-Hubert. In de buurt van de boerderij kunnen vissers ook hun hengel uitgooien.

In de winter is het zuidoosten van België een paradijs voor skiërs. Op minder dan dertig kilometer van de boerderij vind je maar liefst dertig pistes!

 Boek direct

Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed
Foto: BoerenBed