Museumboerderij Ot en Sien

Museumboerderij Ot en Sien

Een knikker en houten labyrint. Een bak vol vissen met magneetjes en een hengel. Een knikker en een plank vol gaten, waarbij je de knikker aan touwtjes omhoog moet trekken zonder dat deze door de gaten valt. Veel was er in grootmoeders tijd niet nodig om je een dag te vermaken. In Museumboerderij Ot en Sien ga je op de nostalgische tour moet een heleboel oud-Hollandse spelletjes. Heb je nog net zo'n stabiele hand als vroeger in het spiraalspel?

In het museum bij de boerderij heeft de tijd stilgestaan. Ontdek de huiskamer, de kinderkamer, keuken en slaapkamer van een huis uit grootmoeders tijd. Vergeet ook zeker niet om een kijkje te nemen in het kruidenierswinkeltje, de dokterspraktijk en het schooltje.

Familiefeesten

Leuk voor familiedagen en themafeesten. Er zijn diverse arrangementen mogelijk, inclusief buffet. Ook is het mogelijk om een ritje door de omgeving te maken in de huifkar van de museumboerderij. Voor kinderen zijn er puzzelspeurtochten.

Museumboerderij Ot en Sien in Surhuisterveen leent zich ook goed voor een familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Museumboerderij Ot en Sien

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.