Dagje Horst aan de Maas
Aan de slag als Sherlock Horst: help de recherche in Horst aan de Maas

Het prachtige Horst aan de Maas is de ideale locatie voor vrijgezellenfeestjes, familiedagen en teamuitjes. Dagje Horst aan de Maas heeft allerlei bloedstollende groepsactiviteiten voor een spannend groepsuitje! Geef elkaar te gekke opdrachten, help de recherche een handje in een spannende escaperoom of jaag op elkaar à la Hunted.

Speuren vol spanning

  • Op het Wilhelminaplein in Horst aan de Maas is iemand beroofd! De verdachte zit al achter slot en grendel, maar het slachtoffer is spoorloos. Door middel van opdrachten ga je op zoek naar codes, die je helpen om sloten te openen. Achter die sloten vind je nieuwe aanwijzingen en hints waarmee je het slachtoffer opspoort. De winnaar mag zichzelf tot Sherlock Horst kronen!

  • Een pand, midden in het centrum van Horst, blijkt een verdieping te hebben waar al jaren niemand meer is geweest. De recherche onderzoekt deze verdieping, maar heeft jouw hulp nodig. Kom jij de recherche helpen in het onderzoek naar de 'verboden verdieping'? Reserveer dan bij Forbidden Floor - Escape Room Horst!

  • Een echte uitdaging: Hunted. Een soort verstoppertje en tikkertje voor volwassenen. Maak jacht op twee voortvluchtige personen uit je gezelschap, die zijn voorzien van gps-tracker. Lukt het de hunters om de voortvluchtigen weer in de boeien te slaan?

Lekker gekke groepsuitjes

  • Altijd goed: de 'Alderwetse' Fototocht. Met een kop koffie en stuk vlaai achter de kiezen trek je Horst aan de Maas in. Als groep krijgen jullie een stapel ouderwetse foto's van bekende plaatsen en gebouwen mee. Ga op zoek naar deze plaatsen en maak op elke plek een nieuw kiekje. Komt jouw groep met de meeste foto's terug? Dan heb je gewonnen!

  • Een vrijgezellenfeest of familiedag is niet compleet zonder lekker gek te doen. Speel het spel Crazy88 en geef elkaar de meest rare opdrachten. Kun jij op straat de langste polonaise maken? Krijg jij een huwelijksceremonie op film? Ga de uitdaging aan en beleef en te gekke dag!

Dagje Horst aan de Maas in Horst leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.dagjehorstaandemaas.nl

Foto: Dagje Horst aan de Maas.
Foto: Dagje Horst aan de Maas.
Foto: Dagje Horst aan de Maas.
Foto: Dagje Horst aan de Maas.
Foto: Dagje Horst aan de Maas.
Foto: Dagje Horst aan de Maas.
Foto: Dagje Horst aan de Maas.
Foto: Dagje Horst aan de Maas.