FunZone Barendrecht


-advertentiepositie-



FunZone Barendrecht

Kom binnenspelen bij Avontura Barendrecht. Ouders mogen hier gratis naar binnen en genieten van een kopje koffie in de lounge terwijl de kinderen naar hartenlust kunnen spelen. Voor jonge kinderen zijn er spannende attracties zoals de Snow Glider en de Klimvulkaan. Kleine kinderen tot vier jaar kunnen spelen in de peuterhoek of op de speelpleinen.

Mascottes Okke en Pi staan voor de kinderen klaar om samen te spelen. Bij Avontura Barendrecht kun je ook kinderfeestje vieren.

Okke en Pi horen bij Avontura. Zij spelen met je mee en halen allerlei kattenkwaad uit. Avontura heeft allerlei activiteiten en spellen die je nergens anders vindt. Bijvoorbeeld de Speelcaravans waar je in kunt spelen, de Funshooter Zone waar je interactieve spellen speelt of de rodelbaan waar je met een slee vanaf glijdt. Hier liggen de avonturen voor het oprapen! Wat vind jij het leukste om te doen?

  • Heel hoog springen op de trampolines;
  • Schieten met het ballenkanon
  • Racen in een elektrische auto, motor of trike
  • Glijden met een band van de 'snowglider'
  • Een potje voetbal of basketbal spelen op het sportplein
Heb je niet genoeg tijd om alles uit te proberen? Dan moet je maar snel een keer terugkomen! Of ontdek de vestiging van Avontura in Breda en in Enschede.

FunZone Barendrecht in Barendrecht leent zich ook goed voor een familiedag en kinderfeestje (vanaf € 13,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek www.funzone.nl

FunZone Barendrecht
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.