1

Alpacafarm Kerkwerve
Alpacafarm Kerkwerve

Dat de alpaca een magische aantrekkingskracht op mensen heeft, is wel duidelijk. De dieren hebben een hoog knuffelgehalte, zijn sociaal en vinden het ook echt leuk om contact met mensen te maken. Op de Alpaca en Falabellaranch in Kerkwerve kun je wandelen met de alpaca's en zelfs golfen tussen de alpaca's. De oude cultuurhistorische Zeeuwse boerderij fokt al sinds 1992 alpaca's en falabella's (Argentijnse miniatuurpaarden).

Tijdens een rondleiding over de ranch ontdek je allerlei leuke weetjes over de schattige beesten en leer je alles wat komt kijken bij het fokken en verzorgen van alpaca's. Leuk: terwijl volwassenen de rondleiding volgen kunnen kinderen meedoen aan een workshop alpacawol. Er is ook een winkeltje op de boerderij met alpacaproducten zoals fleece en knuffels.

Alpacafarm Kerkwerve in Kerkwerve leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Alpacafarm Kerkwerve