Echt iedereen kan karten!


-advertentiepositie-



Echt iedereen kan karten!

Karten in het donker, karten met z'n tweeën, karten voor kinderen, gewoon karten en zelfs karten voor mindervaliden! Bij Lot66 in Mijdrecht kan écht iedereen dat heerlijke racegevoel ervaren. Het indoor kartcircuit is onlangs helemaal vernieuwd en bestaat nu uit snelle stukken, korte bochten en een dubbele fly-over! Stap in de kart en ga voor de winst!

  1. Karten
  2. Bioscoop
  3. Speelparadijs
Leef je uit onder het grote dak van funpark Lot66. Voor jong en oud valt hier van alles te beleven. Want naast een enorm kartcircuit zijn er nog veel meer leuke overdekte activiteiten. Een aanrader is de Robox. Dat zijn soort robotkarretjes, waarmee je kunt vechten zonder gewond te raken. Zoek in de ring je tegenstander op, en bestuur de linker- en rechterarm van je robot om hem of haar te raken! Een activiteit waarbij je ook in de huid van iemand anders kruipt, is het sumoworstelen. In een enorm sumopak ga je de strijd aan met je reusachtige tegenstander!

Outdoor activiteiten in Utrecht

Met mooi weer zijn de outdooractiviteiten erg populair. Kies bijvoorbeeld uit rijden op een Segway of solex en volg een leuke workshop, zoals linedancen en jongleren.

Echt iedereen kan karten! in Mijdrecht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 11,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.lot66.nl

Echt iedereen kan karten!
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.