Monkey Town Bleiswijk




Monkey Town Bleiswijk

Neem je kinderen mee naar Monkey Town Bleiswijk en je hebt geen kind aan ze. Kinderen tot en met tien jaar kunnen een hele dag ongestoord ravotten in de klim- en klautertoestellen, jumpen op de trampolines, in de ballenbak rollen en spelen met superlego.

Speelzones

Monkey Town Bleiswijk heeft twee toffe speelzones die zorgen voor uren speelplezier. Spring zo hoog je kan in de Trampoline Zone. Hier vind je verschillende trampolines naast elkaar. Wie springt het hoogst? Ook is er een peuterzone waar de allerkleinsten veilig kunnen spelen. Kids tot vier jaar vermaken zich prima met de klimtoestellen, glijbanen en de ballenbak. Voor deze kleintjes kun je ook gebruik maken van het speciale peutertarief. Deze is geldig als je op een doordeweekse ochtend voor 11:30 uur binnenkomt.

Kinderfeestje vieren bij Monkey Town

Beleef een fantastische verjaardag bij Monkey Town Bleiswijk met een kinderfeestje. Trommel al je vriendjes op en leef je uit op de verschillende klimtoestellen en op de trampolines. En voor de ouders is het perfect: geen rommel thuis en de kids vermaken zich met elkaar! En de weersverwachtingen maken ook niets uit, bij Monkey Town kun je altijd terecht. Monkey Town heeft verschillende kindefeest arrangementen met bijvoorbeeld frietjes en onbeperkte limonade.

Arrangementen voor groepen

Op zoek naar een uitje met de hele familie of een schoolreisje? Denk eens aan Monkey Town Bleiswijk. Deze indoor speeltuin heeft alles in huis voor vermaak voor jong en oud. Terwijl de kinderen heerlijk spelen, strijken de volwassenen neer in het horecagedeelte. Boek één van de arrangementen of huur de hele toko af.

Monkey Town Bleiswijk in Bleiswijk leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor peuters, kleuters en kinderen.

 Bezoek www.monkeytown.eu

Monkey Town Bleiswijk
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.