Kanoa Outdoor & Event
Actie, sport en fun aan het water bij Kanoa

Een dag bij Kanoa Outdoor & Event staat garant voor een heleboel actie, sport en avontuur. Op het strand en water van het Veerse Meer ga je hier bereleuke uitdagingen aan met je groep. Bouw je eigen katapult om na afloop ermee te schieten, speel de Beach Games, ga met je groep kratstapelen of kies voor Canadees kanovaren. Dit is een kano die vooruitkomt met steekpeddels of pagaaien, net zoals de Noord-Amerikaanse indianen dat vroeger deden. Liever wat meer spanning? Probeer dan kanoduiken uit: stap in de boot die klaarstaat op het lanceerpunt van de duiktoren en duik daarna met kano en al het water in.

Een keuze uit de activiteiten:

  • Bamboestieken: bouw je eigen creatie met bamboestokken en elastiek;
  • Speel een wedstrijdje kanopolo;
  • Casse un oeuf: een ludieke variant op jeu de boules met eieren;
  • Boogschieten, steppen, disc golf, suppen, archery tag en nog veel meer sportiefs.
Of je nou op zoek bent voor een spetterend schoolreisje, een te gek bedrijfsuitje waar nog lang over nagepraat zal worden op kantoor of een actieve familiedag: voor elke groep is een passende dag samen te stellen. Als je graag per kano Zeeland wilt verkennen, zit je bij Kanoa ook goed. Vanaf een persoon kun je al een kano boeken voor een tot vierentwintig uur lang!

Nooit meer naar huis?

Als je aan een dag niet genoeg hebt, is er de groepsaccomodatie 'Kanoa Basecamp'. Groepen vanaf vijftien personen kunnen hier terecht.

Kanoa Outdoor & Event in Wolphaartsdijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), schoolreisje, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek kanoa.nl

Foto: Provincie Zeeland © Xander Koppelmans
Foto: Provincie Zeeland © Xander Koppelmans