Historium Brugge


-advertentiepositie-Terug naar middeleeuws Brugge bij Historium

Als je door Brugge wandelt, fietst of vaart, komt het ene na het andere historische pand voorbij. Maar hoe zagen deze panden er vroeger uit, toen kunstschilder Jan van Eyck nog door de straten wandelde? Bij Historium reis je terug naar het Brugge van vroeger, toen de stad bruiste in de Gouden Eeuw.

Tijdreis naar de Gouden Eeuw

Door middel van virtual reality en andere multimedia komt de rijke geschiedenis van de stad in Historium tot leven. Beleef het wonderlijke liefdesverhaal van Jan van Eyck's leerjongen Jacob uit de Gouden Eeuw en loop door historische themakamers vol specials effects. In de interactieve tentoonstelling Historium Exhibition leer je meer over Brugge in de middeleeuwen.

Indrukwekkende virtual reality

Met de Historium Virtual Reality reis je terug naar 1435. Alles lijkt net echt: je vaart zelfs virtueel de haven van Brugge binnen. Bewonder de Waterhalle, het Belfort en de Markt en de Sint-Donaarkerk van toen, alsof je er zelf bij bent.

Historium Tower beklimmen

Vanaf de top heb je een prachtig uitzicht over de Brugse Markt en het Belfort: beklim de Historium Tower. De traptoren leidt je tot een hoogte van dertig meter.

Historium Brugge in Brugge leent zich ook goed voor een schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.historium.be

Foto: Historium.
Foto: Historium.