Turf Real Life Gaming
Turf Real Life Gaming

Bij Turf Aalsmeer speel je een unieke real life game: Gold Creek. In deze uitbreiding op de bekende escaperooms gaan deelnemers in groepjes op zoek naar het verborgen goud in een oud dorpje in het Wilde Westen. Daar ben wel even zoet mee, want het dorp is 230 m2 groot! Strategische beslissingen, puzzels en competitie: het spel zit vol spanning. En natuurlijk heeft iedereen ook zijn lasergun mee, want dit is gevaarlijk gebied. Richt je op het spel of probeer juist de tegenstander dwars te zitten door met je lasergun diens goud af te pakken. Wie aan het einde van de zeventig minuten het meeste goud in handen heeft, wint! Voor de ├ęchte onverschrokkene is er elke derde vrijdag van de maand een horror variant van de escape-rooms met acteurs! Durven jullie het aan?

Liever lasergamen? Ook dat kan in het schemerige westerndorpje Gold Creek. Ga op stap met het nieuwste Intager Raptor 2S geweer en schakel de tegenstander uit. Voor wie liever in de buitenlucht op avontuur gaat is er een speelveld om samen capture the flag, team death match of een ander spel te spelen.

Turf Real Life Gaming in Aalsmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 27,00 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.turfaalsmeer.nl

Turf Real Life Gaming
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.