The Portal Action House


-advertentiepositie-Games komen tot leven in The Portal Action House - GESLOTEN

Vanwege een brand zijn The Portal Action House en de rest van FEC Sevenum tot nader bericht gesloten. Wow, het lijkt wel of virtuele games in The Portal Action House tot leven zijn gekomen! In dit indoor paradijs trotseer je fysieke gamewerelden vol sportieve uitdagingen. In verschillende levels test je je skills op trampolines, pumptracks en de freerunbaan. Sneltoetsen en joystick moves gaan je hier dus niet verder helpen: alleen met je eigen stunts zet je een persoonlijke highscore neer.

Level 1: Freerunbaan

In Level 1 kom je de eerste schurk tegen: Browzer de haai houdt Prinses Reya gevangen. En ergens hoor je gefluister... Zit er nog iemand gevangen in de bewegende bergen? Door een spectaculaire freerunning baan de baas te zijn, kun je iedereen redden en de bad guy verslaan. Klim als een ninja langs de muur, jump over obstakels en sprint zo snel mogelijk over de baan. Wel als held op sokken: op blote voeten of met sokken aan.

Level 2: Trampolines

Je duikt van de ene missie in de andere. In Level 2 sta je oog in oog met Monsteroid, die de wereld wil veroveren met The Portal Blaster. Maar dat lukt hem niet zolang jij blijft springen! Dit level zit vol trampolines, voor stunters én beginners. Jumpen doe je natuurlijk zonder schoenen.

Level 3: Pumptrack

De ultieme battle wacht op je in Level 3. Hier trotseer je de pumptrack, een uitdagend parcours voor BMX'ers en skaters. Schiet door bochten, ontwijk obstakels en versla eindbaas Shredbull en zijn handlangers. Let op: Shredbull heeft de boel opgeblazen om de strijd extra lastig voor je te maken. In dit level zijn stevige schoenen en een helm verplicht. Helmen zijn gratis te leen aan de balie.

Level XX: The Portal Lasergame

Versla de ultieme bad guy, Dr. Racoxx, in The Portal Lasergame. In Level XX heeft deze evil professor zijn lab gevestigd. Heb jij de skills om hem te verslaan? Let op: Level XX staat los van Levels 1 tot en met 3. Het lasergamen boek je dus apart.

Je vindt The Portal Action House & Lasergame in het Fun & Entertainment Center Sevenum, waar ook Mattel Play! Sevenum zit. Bij Mattel Play! Sevenum spelen kinderen als hun favoriete tv-held.

 Bezoek www.fecsevenum.nl

The Portal Action House
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.