Games komen tot leven in The Portal Sevenum

Wow, het lijkt wel of alle virtuele games naar The Portal Sevenum zijn getransporteerd en tot leven zijn gekomen! In dit indoor gameparadijs trotseer je verschillende gamewerelden. In verschillende levels test je of jouw game skills in het echte leven ook van pas komen en baan je je een weg door allerlei obstakels. Sneltoetsen en joystick moves gaan je niet verder helpen: alleen met je eigen stunts zet je een persoonlijke highscore neer.

Level 1: Moving Cliffs

In Level 1 kom je de eerste gameschurk tegen: Browzer de haai houdt Prinses Reya gevangen. En ergens hoor je gefluister... Zit er nog iemand gevangen in de bewegende bergen? Door een spectaculaire freerunning baan de baas te zijn, kun je iedereen redden en de bad guy verslaan. Klim als een ninja langs de muur, jump over obstakels heen en sprint zo snel mogelijk over de baan. Wel als held op sokken: op blote voeten of met sokken aan.

Level 2: Gravity No More

Je duikt van de ene missie in de andere. In Level 2 sta je oog in oog met Monsteroid, die de wereld wil veroveren met The Portal Blaster. Maar dat lukt hem niet zolang jij blijft springen! Dit level zit vol trampolines, voor stunters én beginners. Jumpen doe je natuurlijk zonder schoenen.

Level 3: Payday

De ultieme battle wacht op je in Level 3. Hier trotseer je de pumptrack, een uitdagend parcours voor BMX'ers en skaters. Schiet door bochten, spring over obstakels en versla eindbaas Shredbull en zijn handlangers. Let op: Shredbull heeft de boel opgeblazen om de strijd extra lastig voor je te maken. In dit level zijn stevige schoenen en een helm verplicht. Helmen zijn gratis te leen aan de balie.

Level XX: The Portal Lasergame

Versla de ultieme bad guy, Dr. Racoxx, in de lasergame arena van The Portal Sevenum. In Level XX heeft deze evil professor zijn lab gevestigd. Heb jij de skills om hem te verslaan? Let op: Level XX staat los van Levels 1 tot en met 3. Het lasergamen boek je dus apart.

Vier een stoer kinderfeest bij The Portal Sevenum en ga samen de uitdaging aan! En geniet tussendoor van een slush puppie en een zakje chips. Ook een idee voor een origineel schoolreisje!

Je vindt The Portal Sevenum in het Family Entertainment Center Sevenum, waar ook Mattel Play! Sevenum zit. Bij Mattel Play! Sevenum spelen kinderen als hun favoriete tv-held.

Foto: The Portal Sevenum.

Foto: The Portal Sevenum.

Foto: The Portal Sevenum.

Foto: The Portal Sevenum.

Foto: The Portal Sevenum.

Foto: The Portal Sevenum.

Foto: The Portal Sevenum.

Foto: The Portal Sevenum.