1

Recreatief Loon op Zand


-advertentiepositie-Mountainbiken door het mooie Brabant

Trek op een Kona mountainbike van Recreatief Loon op Zand door de prachtige Brabantse 'Sahara'. Een uniek natuurgebied: nergens anders in Nederland zie je opeens boomkruinen uit een grote zandvlakte steken. Door de Loonse en Drunense Duinen lopen twee mooie mountainbikeroutes. De groene en vrij vlakke route van 16 kilometer en de zwarte route van 26 kilometer, met iets meer uitdaging. Echte diehards kunnen de twee natuurlijk ook combineren. Onderweg kom je meerdere horecatentjes tegen om even uit te rusten.

Welke fiets kies jij?

Er zijn mountainbikes in allerlei maten, ook voor kinderen. Sportieve tocht zonder al te veel inspanning? Er zijn ook elektrische mountainbikes. Er starten ook on-road fietsroutes voor de deur. Je kunt dan een gewone fiets pakken of ontspannen de omgeving bewonderen op een e-bike. Of kies eens iets anders, zoals een tandem of een ElliptiGO. Dit is een zogenaamde Stand Up Bike, waar je staand op trapt. Alle fietsen worden regelmatig gecheckt en vernieuwd.

Bourgondische arrangementen

Recreatief Loon op Zand helpt je de perfecte route te vinden en heeft allerlei leuke activiteiten om je dagje Brabant compleet mee te maken. Combineer een fietstocht met een bourgondisch borrelarrangement of fiets van gang naar gang met Happen en Trappen.

Natuurpoort van Loon

De fietsroutes starten bij het prachtige natuurgebied Natuurpoort van Loon. Het gebied heeft één van de grootste stuifzandgebieden van West-Europa. Door de wind ziet het indrukwekkende landschap er elke dag anders uit. In het eetcafé of op het terras kun je voor of na je tocht terecht voor Brabantse gezelligheid. Fijn: er is volop gratis parkeerplek en voor kinderen is er een speeltuin. Wil je je fietstocht liever ergens anders beginnen? Dat kan ook, dan brengen ze de fietsen naar je toe.

Paardrijden op de Brabantse Sahara? Bekijk Manege van Loon.

Recreatief Loon op Zand in Loon op Zand leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Recreatief Loon op Zand

Foto: Recreatief Loon op Zand.
Foto: Recreatief Loon op Zand.
Foto: Recreatief Loon op Zand.
Foto: Recreatief Loon op Zand.
Foto: Recreatief Loon op Zand.
Foto: Recreatief Loon op Zand.
Foto: Recreatief Loon op Zand.
Foto: Recreatief Loon op Zand.