Cube Bouldergym

Cube Bouldergym

Bij Cube Bouldergym kun je kiezen uit meer dan tweehonderd klimroutes. Een cursus vooraf is niet nodig, touwen of andere hulpmiddelen ook niet. Kies je route, wrijf je handen in met wat magnesium voor meer grip en ga de uitdaging aan! Je vindt gegarandeerd een route die bij jou past, als beginneling of met net dat beetje meer uitdaging waar je naar op zoek bent. Ook erg leuk om te doen met vrienden of collega's. Moedig elkaar aan en zoek samen de juiste methode om een route te bedwingen. Daarna is het goed toeven in de bar, met uitzicht op de boulderwanden.

Boulderen is een leuk alternatief voor de sportschool. Terwijl je je creativiteit aanspreekt om een route naar boven te vinden, train je meteen alle spieren in je lijf, je lenigheid en je coördinatie.

Cube Bouldergym in Enschede leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 12,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Cube Bouldergym

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.