Bijzondere rondvaart met na afloop high tea of high wine


-advertentiepositie-Bijzondere rondvaart met na afloop high tea of high wine

Midden in de Randstad wacht een oase van stilte, rust en natuurschoon die vroeger niet eens bestond! Verken met je vriendinnen het stukje waterlandschap van de Oosteinderplassen met de originele houten praam van Aalsmeer Rondvaart. Door de elektrische motor geniet je in alle rust van het prachtige landschap en kun je elkaar goed verstaan.

Met high tea

De schipper voert je mee door de ringvaart van de Haarlemmermeer, door ondiepe slootjes en over fraaie meertjes. Hier vaar je vlak langs Schiphol en zie je van dichtbij vliegtuigen landen en stijgen. Terwijl de gids verhalen vertelt over de omgeving, vaar je het natuurgebied van de Oosteinderplassen in. Je komt langs seringenvelden, door moerasbossen en veengebied en langs een eeuwenoude molen. Dit gebied is een pareltje dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme.

De mooie rondvaart eindigt bij een sfeervol restaurant, waar een heerlijke high tea op jullie wacht. Na deze high tea is een diner niet meer nodig, want jullie krijgen drie gangen!

High wine of diner

Naast de high tea heeft Aalsmeer Rondvaart nog meer gezellige en lekkere arrangementen. Geniet samen na afloop van een high wine en proef vier exclusieve wijnen. Terwijl je nog een van de hapjes neemt, hoor je alles over de smaak en herkomst van de wijnen. Of eindig een vriendinnendag met een diner.

Bijzondere rondvaart met na afloop high tea of high wine in Aalsmeer leent zich ook goed voor een vriendinnendag. Deze activiteit is geschikt voor .

Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart