1

Aalsmeer Rondvaart




Ontdek een verborgen stukje Hollands waterlandschap

Midden in de Randstad wacht een oase van stilte, rust en natuurschoon die vroeger niet eens bestond! Verken het stukje waterlandschap van de Oosteinderplassen met de originele houten praam van Aalsmeer Rondvaart. Door de elektrische motor geniet je in alle rust van het prachtige landschap.

Seringen en moerasbos

De schipper voert je mee door de ringvaart van de Haarlemmermeer, door ondiepe slootjes en over fraaie meertjes. Hier vaar je vlak langs Schiphol en zie je van dichtbij vliegtuigen landen en stijgen. Terwijl de gids verhalen vertelt over de omgeving, vaar je het natuurgebied van de Oosteinderplassen in. Je komt langs seringenvelden, door moerasbossen en veengebied en langs een eeuwenoude molen. Dit gebied blijkt een pareltje dat nog niet is ontdekt door het massatoerisme.

Appeltaart of high tea

Combineer deze bijzondere rondvaart met een hapje en een drankje. Een kopje koffie of thee met een heerlijk stuk appeltaart bijvoorbeeld, of een uitgebreide high tea. 's Avonds is de rondvaart extra sfeervol, als overal lichtjes branden. Geniet na in een gezellig restaurant tijdens een high wine of driegangendiner. Kijk bij de verschillende arrangementen van Aalsmeer Rondvaart voor alle mogelijkheden.

Arrangement op maat

Groepen kunnen een praam reserveren, met een arrangement naar keuze. Het is ook mogelijk om een arrangement op maat aan te vragen. Neem contact op voor alle mogelijkheden.

Aalsmeer Rondvaart in Aalsmeer leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.aalsmeerrondvaart.nl

Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart
Foto: Aalsmeer Rondvaart