Boer Bart Speelboerderij

Dompel je een dagje onder in het echte boerenleven. Bij Boer Bart Speelboerderij spelen kinderen met water, gras en zand en rijden ze op het boerenerf als boeren in spe rond op traptrekkers. Terwijl zij genieten en hun fantasie de vrij loop laten, kom je zelf lekker tot rust in deze groene omgeving. Even helemaal weg, omgeven door het mooie Friese platteland!

Kinderexcursies

Bij Boer Bart Speelboerderij draait alles om het leven op de boerderij. Kinderen leren hier waar het melk en de eieren uit de winkel vandaan komen. Tijdens de speciale kinderexcursies op vrijdag en zaterdag maken ze dit proces met eigen ogen mee en zijn ze voor eventjes zelf boer of boerin. Kalfjes voeren, verse eieren rapen: zo leren ze wat de natuur ons geeft en welke rol de boer daar in speelt.

Spelen op de boerderij

Het is een prachtig gezicht om kleine boeren en boerinnen op hun traptrekkers over het afgeschermde boerenerf te zien rijden. Ze kunnen op het erf lekker in de natuur spelen of appels plukken van de appelbomen. Lekker trampolinespringen of zelf water halen uit de pomp. Even samen terug naar de basis - en terwijl de kinderen helemaal opgaan in het spelen, komen ouders met een bakje koffie of thee tot rust in de relaxte omgeving.

Onthaasten voor ouders

Vanuit het restaurant met authentiek rieten dak heb je goed zicht op het erf. En bij mooi weer schuif je buiten aan bij een van de picknicktafels, terwijl een stukje verderop de koeien grazen en de kids druk in de weer zijn. Leuk: veel producten in het restaurant komen van de eigen boerderij. Alles op de speelboerderij is ingericht om het ouders zo makkelijk mogelijk te maken, zodat ze een ├ęcht ontspannen dagje uit beleven. En ja hoor, er is ook gewoon wifi op de boerderij!

Boer Bart Speelboerderij in Rotstergaast leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,00 p.p.) en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Boer Bart Speelboerderij.
Foto: Boer Bart Speelboerderij.
Foto: Boer Bart Speelboerderij.
Foto: Boer Bart Speelboerderij.
Foto: Boer Bart Speelboerderij.
Foto: Boer Bart Speelboerderij.
Foto: Boer Bart Speelboerderij.
Foto: Boer Bart Speelboerderij.