Klimbos Weert
Ga op avontuur in Klimbos Weert

ECO Klimbos Weert ligt in het natuurgebied De IJzeren Man. Hier klim en klauter je tussen de takken van statige bomen, tot wel negen meter hoog. Eerst oefen je op het oefenparcours, maar al snel begint het echte werk! Parcours één gaat al meteen tot vier meter hoogte. Hier zijn de hindernissen nog wat makkelijker. Maar zelfs het vrij eenvoudige van balkje naar balkje stappen voelt al heel spannend als je van grote hoogte naar beneden kijkt. Dan komt de volgende hindernis al. Spannend, durf je de vlooiensprong te maken?

Je klimt in totaal vier parcours, die steeds moeilijker worden. Wat heeft de suprise-brug voor je in petto? En hoe kom je over de papegaaien-balken? Elke hindernis vraagt weer om een andere techniek en het laatste parcours is zeker niet voor watjes!

Neem ook even de tijd om te genieten van de bomen, planten en dieren om je heen. Voor je het weet sta je op negen meter hoogte, met een fantastisch uitzicht op de recreatieplas vlakbij. Misschien vind je dat wel erg hoog, maar er kan je niets gebeuren. Bij ECO Klimbos Weert zit je altijd goed vast.

Klimbos Weert in Weert leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 23,00 p.p.), schoolreisje, themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.klimbosweert.nl

Foto: Limburg Marketing © Markus Schulze Fotografie
Foto: Limburg Marketing © Markus Schulze Fotografie