Cross als een pro op een elektrische motor

Het ene moment spat het zand je om de oren, het andere moment vlieg je door de lucht met maar één gedachte: haal ik deze sprong? Dit is sporten met het hart in de keel. Op volle vaart door scherpe bochten, de machine tussen je benen in bedwang houden over grillige hobbels en scherp blijven voor het volgende obstakel! Op de banen van Electric Motorcross Park voel je je een echte pro!

Geen watje? Dan kun je dit!

Motorcrossen moeilijk? Niet op de elektrische crossmotors van Electric Motorcross Park. Die kunnen helemaal ingesteld worden op ieders niveau. Als je kunt fietsen kun je dit! Je kunt ook laten instellen wat voor soort motor je wilt rijden: een fel crossbeest met nukken, of misschien juist een soepele crossmotor waar je de scherpste bochten mee verslaat. Zo kan iedereen, van beginneling tot ervaren rot, super crossen.

Verder betekent elektrisch crossen: geen uitlaatgassen en geen lawaai. Dus laat je oordoppen maar thuis.

Ook voor kinderen

Electric Motorcross Park heeft drie verschillende circuits, waaronder een circuit speciaal voor kinderen van zes tot twaalf jaar. Dit circuit met aangepaste slinger, kombochten en springbulten ligt ook nog eens veilig apart. Kinderen kunnen hier crossen op speciale, kleinere elektrische crossmotors.

Cross als een pro op een elektrische motor in Hoofddorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 27,50 p.p.) en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Electric Motorcross Park

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.